Rólunk

[ Vissza a kezdőlapra ]

Free HTML5 template by FREEHTML5.co

Minden MINIs egy nagy közösség tagja, amit összeköt egy közös szenvedély

Valószínűleg már te is észrevetted, hogy Pécsen és környékén is egyre több MINI jön szembe veled az utakon. Egyre többen kezdik átérezni azt az életstílust, amit a MINIzés nyújt és amit mindannyian szeretünk. A 2021-es év elején elérkezettnek láttuk az idejét, hogy a helyi MINIk növekvő számára való tekintettel, megalkossunk egy lokális közösséget, amelybe Téged is szeretettel várunk!

A megalakulásunk óta túl vagyunk nagyon sok eseményen, találkozón és túrán. Rengeteg közös élményt gyűjtöttünk és folyamatosan dolgozunk rajta, hogy a jövőben is folytassuk ezt. Igyekszünk olyan eseményeket és túrákat szervezni, amik kielégítik a közösség igényeit és amit az egész család élvezhet. Több hazai és nemzetközi eseményen is képviseltetjük magunkat. Ez nem kizárólag az autókról szól, sokkal inkább egy baráti társaság létrehozásáról. Mindezen felül igyekszünk az információk megosztásában és egymást segíteni, hogy a MINIzés mindenkinek élmény legyen.

Ha szeretnél Te is részese lenni ennek, csatlakozz a közösségünkhöz! Ide kattintva elérheted a Facebook csoportunkat, ahol minden naprakész infot megtalálsz.

Kérdésed van? Keresd Zsoltot a pecsimini@gmail.com email címen!
Facebook csoportunk  |  Facebook oldalunk  |  Instagram tag-ünk  |  Nyilvános eseményeink